Afsluiting sollicitatiebrief

10x de perfecte afsluiting van je sollicitatiebrief

Yes, je hebt een superleuke vacature gespot en bent vol enthousiasme aan de slag gegaan met je motivatie. Alleen een pakkende afsluiting van je sollicitatiebrief, dat is nog best lastig. Geen nood: in dit blog vind je 10 supersterke slotzinnen voor je sollicitatiebrief.

0 comments

Sollicitatievragen

De 78 meestgestelde sollicitatievragen (inclusief tips)

Yes, je bent uitgenodigd op sollicitatiegesprek. Spannend! Je weet nooit precies welke sollicitatievragen ze gaan stellen, maar gelukkig kun je je met deze 78 veelgestelde sollicitatievragen goed voorbereiden. Zo ga je zelfverzekerd je sollicitatieavontuur tegemoet!

0 comments

Open sollicitatiebrief

Open sollicitatiebrief schrijven? Zo doe je dat!

Wist je dat 20% van de vacatures wordt vervuld via een open sollicitatie? Met een open sollicitatie laat je zien dat je enthousiast en initiatiefrijk bent. Dat zijn eigenschappen die werkgevers zeker waarderen! Maar hoe schrijf je nou een open sollicitatiebrief? Je leest het in dit blog.

0 comments

Hobby's en interesses op je CV

Hobby’s en interesses op je CV: doen!

Je hobby’s en interesses op je CV zetten, is dat een goed idee? De meningen van recruiters verschillen hierover, maar wij zeggen in de meeste gevallen: doen! Lees hier waarom.

0 comments

CV student

CV maken als student? 7 tips & tricks

Als student komt er een moment dat je gaat solliciteren op een baan of een stage. Je hebt misschien nog niet zo veel werkervaring, dus een CV maken als student kan dan ook best lastig zijn. Hoe maak je indruk met jouw student CV? Bekijk hier onze tips & tricks!

0 comments

LinkedIn headline

14 supersterke LinkedIn headlines die direct opvallen

De LinkedIn headline (ook wel ‘kopregel’ genoemd) is zoveel meer dan alleen je functietitel. Natuurlijk wil je goed vindbaar zijn als recruiters op je functietitel zoeken, maar dat betekent niet dat je LinkedIn headline droog en saai moet zijn. Integendeel! In dit blog vind je 14 voorbeelden van LinkedIn headlines die meteen de aandacht trekken.

2 comments

CV verbeteren

CV verbeteren: 5 quick wins voor je CV

Wat appelbomen en het verbeteren van je CV met elkaar te maken hebben? Wij zeggen maar twee woorden: laaghangend fruit. Een paar kleine dingen op je CV verbeteren kan namelijk meteen een groot effect hebben. Bekijk hier 5 tips om binnen 10 minuten je CV te upgraden.

0 comments

Referenties op je CV: wat kun je ermee?

Referenties op je CV: wat kun je ermee?

Soms wordt er in de vacaturetekst al gevraagd om je referenties, soms pas later in de sollicitatieprocedure. Maar wat zijn referenties eigenlijk, hoe kun je referenties op je CV vermelden en waarom zou je dat eigenlijk doen?

0 comments

elevator pitch

De elevator pitch: maak een knallende eerste indruk

Een van de meest gevreesde onderdelen van het sollicitatiegesprek is het verzoek: “Vertel eens wat over jezelf.” Met de juiste voorbereiding heb je altijd een passend antwoord op deze sollicitatievraag paraat. Lees hier hoe je een uitstekende elevator pitch schrijft!

1 comment

Intern solliciteren: zo schrijf je een goede interne sollicitatiebrief

Intern solliciteren: zo schrijf je een goede interne sollicitatiebrief

Het zou zomaar kunnen gebeuren: je werkt bij een leuk bedrijf en ziet een interessante interne vacature langskomen. Tijd voor een interne sollicitatie! Daar hoort in de meeste gevallen ook een interne sollicitatiebrief bij. In dit blog vind je 5 tips voor een succesvolle interne sollicitatie.

0 comments

21 creatieve openingszinnen voor je sollicitatiebrief

21 creatieve openingszinnen voor je sollicitatiebrief

Een goede openingszin voor je sollicitatiebrief is haast onmisbaar. Je hebt namelijk maar een paar seconden de tijd om de lezer ervan te overtuigen dat hij of zij ├ęcht verder moet lezen. In dit blog geven we je 21 voorbeelden van creatieve openingszinnen voor je sollicitatiebrief.

2 comments
1 2
top