Aanhef sollicitatiebrief

De beste aanhef voor je sollicitatiebrief

Wil je weten welke aanhef bij je motivatiebrief hoort? Ook hiervoor gelden regels, net als voor de opbouw van je CV. Gebruik je ‘Geachte’ of toch ‘Beste’? Je wilt natuurlijk niet de plank misslaan in de eerste kennismaking met je mogelijke nieuwe werkgever. In dit blog lees je wanneer welke aanhef het beste is.

0 comments

Talen CV

Talen op je CV: verkoop je talenkennis

Met talenkennis op je CV scoor je misschien wel net die extra punten die je nodig hebt om door te gaan naar de volgende ronde. Laat daarom duidelijk zien welke talen je beheerst. Het is namelijk belangrijker dan vroeger om makkelijk te kunnen wisselen tussen verschillende talen.

0 comments

Personalia CV

Personalia op je CV? Check onze tips en voorbeelden

Je toekomstige werkgever wil snel zien wie solliciteert op de functie. De persoonsgegevens op een CV geven direct een eerste beeld van jou. Deze persoonlijke informatie wordt ook wel personalia genoemd. In dit blog lees je welke personalia een must zijn voor je CV, welke absoluut niet en waarom. Doe er je voordeel mee!

0 comments

Korte motivatiebrief

Zo schrijf je een korte motivatiebrief + 5 voorbeelden

Een korte motivatiebrief is vaak overtuigender dan een lange lap tekst. Less is more! In dit blog lees je hoe je een korte sollicitatiebrief schrijft. Gebruik onze voorbeelden van korte motivatiebrieven om zelf krachtig uit de hoek te komen bij je sollicitatie.

0 comments

Afsluiting sollicitatiebrief

10x de perfecte afsluiting van je sollicitatiebrief

Yes, je hebt een superleuke vacature gespot en bent vol enthousiasme aan de slag gegaan met je motivatie. Alleen een pakkende afsluiting van je sollicitatiebrief, dat is nog best lastig. Geen nood: in dit blog vind je 10 supersterke slotzinnen voor je sollicitatiebrief.

0 comments

Sollicitatievragen

De 78 meestgestelde sollicitatievragen (inclusief tips)

Yes, je bent uitgenodigd op sollicitatiegesprek. Spannend! Je weet nooit precies welke sollicitatievragen ze gaan stellen, maar gelukkig kun je je met deze 78 veelgestelde sollicitatievragen goed voorbereiden. Zo ga je zelfverzekerd je sollicitatieavontuur tegemoet!

0 comments

Vrijwilligerswerk op je CV: yes please!

Het is in de meeste gevallen heel waardevol om vrijwilligerswerk op je CV te zetten. Maar wanneer doe je dat wel en wanneer niet? En waar zet je vrijwilligerswerk op je CV? Je leest het in dit blog.

0 comments

Open sollicitatiebrief

Open sollicitatiebrief schrijven? Zo doe je dat!

Wist je dat 20% van de vacatures wordt vervuld via een open sollicitatie? Met een open sollicitatie laat je zien dat je enthousiast en initiatiefrijk bent. Dat zijn eigenschappen die werkgevers zeker waarderen! Maar hoe schrijf je nou een open sollicitatiebrief? Je leest het in dit blog.

2 comments

Hobby's en interesses op je CV

Hobby’s en interesses op je CV: doen!

Je hobby’s en interesses op je CV zetten, is dat een goed idee? De meningen van recruiters verschillen hierover, maar wij zeggen in de meeste gevallen: doen! Lees hier waarom.

0 comments

CV student

CV maken als student? 7 tips & tricks

Als student komt er een moment dat je gaat solliciteren op een baan of een stage. Je hebt misschien nog niet zo veel werkervaring, dus een CV maken als student kan dan ook best lastig zijn. Hoe maak je indruk met jouw student CV? Bekijk hier onze tips & tricks!

0 comments

LinkedIn headline

14 supersterke LinkedIn headlines die direct opvallen

De LinkedIn headline (ook wel ‘kopregel’ genoemd) is zoveel meer dan alleen je functietitel. Natuurlijk wil je goed vindbaar zijn als recruiters op je functietitel zoeken, maar dat betekent niet dat je LinkedIn headline droog en saai moet zijn. Integendeel! In dit blog vind je 14 voorbeelden van LinkedIn headlines die meteen de aandacht trekken.

4 comments

CV verbeteren

CV verbeteren: 5 quick wins voor je CV

Wat appelbomen en het verbeteren van je CV met elkaar te maken hebben? Wij zeggen maar twee woorden: laaghangend fruit. Een paar kleine dingen op je CV verbeteren kan namelijk meteen een groot effect hebben. Bekijk hier 5 tips om binnen 10 minuten je CV te upgraden.

0 comments
1 2 3
top
Ben jij al klaar voor een succesvolle sollicitatie?

Gebruik onderstaande code voor 10% korting op het downloaden van je CV-template:

      TEMPLATEKORTING10