21 creatieve openingszinnen voor je sollicitatiebrief

21 creatieve openingszinnen voor je sollicitatiebrief

Een goede openingszin voor je sollicitatiebrief is haast onmisbaar. Je hebt namelijk maar een paar seconden de tijd om de lezer ervan te overtuigen dat hij of zij écht verder moet lezen. In dit blog geven we je 21 voorbeelden van creatieve openingszinnen voor je sollicitatiebrief.

Lees meer

10 LinkedIn tips voor een perfecte profielpagina

LinkedIn tips

Tegenwoordig is het hebben van een goed profiel op LinkedIn echt een must als je een nieuwe baan zoekt. Reken maar dat recruiters en potentiële werkgevers je naam Googelen als ze je CV ontvangen! In dit blog vind je de tien belangrijkste LinkedIn tips om je profielpagina klaar te stomen voor je sollicitatie.

Lees meer

Gat in je CV, hoe ga je daarmee om?

Gat in je CV, hoe ga je daarmee om?

Een gat in je CV kan ontstaan doordat je een periode (al dan niet vrijwillig) werkloos bent geweest. Geen probleem! In dit blog vertellen we je precies hoe je een positieve draai kunt geven aan het gat in je CV.

Lees meer

De pijnlijkste CV-blunders én hoe je ze kunt voorkomen

Pijnlijkste CV blunders

Hoe goed je CV er ook uitziet: een foutje is snel gemaakt. Zelfs de kleinste misser kan er al voor zorgen dat je CV onderop de stapel belandt. Je hebt slechts één kans om een goede eerste indruk te maken… Wat zijn de grootste CV-blunders? En, nog veel belangrijker: hoe voorkom je ze?

Lees meer

Is een vaardigheden-CV een goed idee?

Vaardigheden-CV

Misschien heb je er wel eens van gehoord: het vaardigheden-CV, ook wel een functioneel CV of thematisch CV genoemd. In dit CV ligt de nadruk heel sterk op je competenties en prestaties, in plaats van op de chronologie van je loopbaan. Maar wanneer is zo’n vaardigheden-CV een goed idee?

Lees meer

1 2
top