CV downloaden

Header CV downloaden

Curriculum Vitae downloaden: zo gepiept

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan ben je ongetwijfeld ook bezig met het opstellen van je CV. Er komt nog best wat bij kijken: het omschrijven van je werkervaring, het maken van een goede profielfoto, een nette opmaak… Maar geen nood! Op Creatief-CV.nl kun je eenvoudig je CV downloaden in de vorm van een CV-template. Zo heb je meteen een goed voorbeeld CV waarop je je eigen CV kunt baseren.

Kies je ervoor om een Curriculum Vitae te downloaden, dan ontvang je per mail een net CV-sjabloon, dat je eenvoudig zelf kunt bewerken in Microsoft Word. Door het downloaden van je CV hoef je je geen zorgen meer te maken over de opbouw van je CV of over de layout. Dat hebben wij namelijk al voor je gedaan! Je hoeft alleen nog maar je eigen informatie in te vullen.

 

Waarom een CV downloaden?

Met onze bijzondere CV-templates zal jouw sollicitatie niet ongemerkt voorbij gaan. Je hoeft geen designer te zijn om toch een opvallend CV te hebben!

  • CV downloaden in Microsoft Word
  • Eenvoudig te bewerken
  • Groot aanbod van bijzondere CV-formats

CV downloaden? Dit zijn de 5 populairste CV-formats:

Curriculum Vitae downloaden: zo werkt het

Als je voor een CV downloaden kiest, dan ontvang je direct een mail met daarin alle benodigdheden om je CV zelf te kunnen bewerken.

 

1. CV downloaden via onze shop

Via onze shop kies je welk CV je wil downloaden. Nadat je de betaling hebt voltooid, ontvang je per mail een downloadlink. Via deze link kun je je CV downloaden naar je computer. In de download vind je:

  • Het CV-template als .docx-bestand, zodat je zelf je CV kan maken in Word
  • Een bijpassend template voor je sollicitatiebrief
  • In sommige gevallen ontvang je ook lettertypes, grafieken en iconen die in je CV-template worden gebruikt
  • Een gedetailleerde uitleg, waarin we je stap voor stap laten zien hoe je je eigen informatie in het template kunt zetten
 

2. Na het downloaden: CV bewerken

Zodra je het CV hebt gedownload naar je computer, kun je het beste eerst de meegeleverde handleiding lezen. Hierin staat precies hoe je het CV-template zelf kunt bewerken in Microsoft Word. Soms moet je bijvoorbeeld eerst nog een lettertype installeren. In de handleiding vind je hoe je dat moet doen.

 

3. Je bent klaar voor je sollicitatie!

Heb je je eigen informatie ingevuld in het template? Dan sla je je CV op als pdf en kun je het direct gebruiken om te reageren op vacatures. Zo snel kan het gaan!

CV downloaden: basiskennis van Word nodig

Ga je een CV downloaden, dan zul je enige kennis van Microsoft Word moeten hebben om je CV te kunnen bewerken. Onze CV-templates zijn opgebouwd uit tekstvakken, zodat je eenvoudig de voorbeeldteksten kunt vervangen door je eigen informatie.

Heb je een vraag over je Curriculum Vitae format download, en staat deze niet tussen onze veelgestelde vragen? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen je graag!

 

Niet downloaden? Ga voor de invulservice!

Wil je genieten van een mooi CV, maar heb je geen zin of tijd om zelf met Microsoft Word aan de slag te gaan? Dan kun je ook kiezen voor de CV-template invulservice. Kies een CV, stuur ons je huidige CV en een profielfoto en wij zorgen ervoor dat je een kant-en-klaar CV in je mailbox krijgt. Easy as that!