CV-layout

Header CV-layout

Bijzondere CV-layout in een paar minuten

Ken je dat gevoel: je ziet een superleuke vacature voorbijkomen en je hart maakt een sprongetje. Daar wil je heel graag op solliciteren! Maar dan lees je dat de sluitingsdatum vandaag al is, terwijl je nog een heel suf CV hebt. Daar ga je jouw droombaan niet mee scoren… Wat nu!?

Geen zorgen, wij hebben de oplossing. Met onze bijzondere CV-templates heb jij in een mum van tijd een opvallend CV in handen. Je downloadt een CV layout naar je computer, vult ‘m in met je eigen gegevens en je bent klaar voor een supersterke sollicitatie!

 

Voordelen van een kant-en-klare CV layout:

Een CV downloaden heeft veel voordelen, zoals:

 • Onze CV’s zijn makkelijk te bewerken in Microsoft Word
 • Direct downloaden, dus meteen aan de slag
 • Geen gepuzzel met je gegevens: de CV layout is al gestructureerd
 

Dit zijn de 5 best beoordeelde CV layouts:

 

CV layout in Microsoft Word

Een bijzondere CV layout is dé manier om indruk te maken op je toekomstige werkgever. Met een professioneel CV laat je niet alleen zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in je sollicitatie, maar val je ook nog eens meer op dan andere kandidaten met een standaard zwart-wit CV. Een CV met inhoud en een mooie layout kunnen zeker bijdragen aan een goede sollicitatie!

Wil jij ook een mooie CV layout, maar ben je geen designer? Dan kun je een van onze creatieve CV layouts downloaden. Onze CV’s zijn gemaakt in Microsoft Word, waardoor iedereen met enige kennis van Word eenvoudig zijn eigen CV kan invullen. Iedere CV layout is opgebouwd uit objecten en tekstvakken, waardoor je eenvoudig de voorbeeldteksten kunt vervangen door je eigen gegevens.

 

CV layout downloaden

Via onze shop met CV-templates kies je welke CV layout je het mooist vindt. Direct na het afrekenen krijg je per e-mail een downloadlink, waarmee je het CV-format op je computer of laptop zet.

De download is inclusief:

 • De CV layout als .docx-bestand (Microsoft Word)
 • Een bijpassend format voor je sollicitatiebrief
 • Als daar gebruik van wordt gemaakt in de layout van het CV, ontvang je ook de bijzondere lettertypes die je op je computer kan installeren, evenals de gebruikte iconen en grafieken
 • Een gedetailleerde handleiding, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je je gegevens in de CV layout kunt invullen
 

Tips voor een goede CV layout

 

Waarom is een goede layout van je CV zo belangrijk?

De ‘look & feel’ van je CV is belangrijker dan je in eerste instantie misschien denkt. Een mooi CV met een nette en professionele opmaak valt namelijk behoorlijk op tussen de vele standaard-CV’s die recruiters per dag bekijken. Bovendien laat een nette CV layout meteen ook wat van je persoonlijkheid zien, bijvoorbeeld je creativiteit of oog voor detail. Een goed CV kan de kans dat je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek zeker vergroten!

 

Do’s & don’ts voor de juiste CV layout

Ben je op zoek naar de juiste layout voor je CV? Lees dan deze do’s en don’ts:

 

Doe dit vooral wel op je CV:

 • Beperk je CV tot 2 A4’tjes
 • Zorg voor een duidelijke structuur, zodat je CV goed ‘scanbaar’ en leesbaar is. Gebruik bijvoorbeeld tussenkopjes
 • Verstuur je CV als PDF, zodat de opmaak behouden blijft
 

Doe dit liever niet op je CV:

 • Lange zinnen; schrijf liever kort en bondig en maak gebruik van opsommingstekens
 • ‘Negatieve’ informatie vermelden, bijvoorbeeld als je geen rijbewijs hebt
 • Een onprofessionele foto op je CV maakt geen goede indruk