CV-sjabloon

Header CV-sjabloon

CV-sjabloon voor een schitterend CV

Een goed CV maken is nog niet zo eenvoudig als dat het lijkt. Terwijl een professioneel CV-format tegenwoordig juist belangrijker is dan ooit! Recruiters bepalen in slechts een paar seconden of je CV op de ja-stapel belandt. Het is dus heel belangrijk om in die korte tijd positief op te vallen tussen de andere sollicitanten.

Gelukkig hoeft het niet ingewikkeld te zijn: met een CV-sjabloon creëer je binnen een paar minuten een CV dat absoluut opvalt. Onze CV-sjablonen bewerk je gewoon in Microsoft Word. Je hebt maar weinig kennis van Word nodig om een CV-sjabloon te gebruiken en we helpen je met een stap-voor-stap uitleg. Eenvoudiger kan haast niet!

 

De voordelen van een CV-sjabloon

Met een CV-sjabloon kan je zonder gedoe genieten van een professioneel CV.

  • Het CV-sjabloon werkt makkelijk in Microsoft Word
  • Geen gepuzzel met je gegevens: de informatie is al gestructureerd
  • Professionele CV layout en opmaak
  • Keuze uit verschillende CV-sjablonen, van zakelijk tot modern
 

Bekijk de populairste CV-sjablonen in Microsoft Word:

 

CV-sjabloon downloaden: zo werkt het

Een CV is tegenwoordig veel meer dan alleen een opsomming van je werkervaring en opleiding. Zie het als een visitekaartje waarmee je indruk kunt maken op je potentiële werkgever. Het is dus belangrijk om aandacht te besteden aan de layout en het design van je CV. Je hoeft geen ontwerper te zijn om op te vallen met een mooi CV.

Op Creatief-CV.nl vind je meerdere unieke CV-sjablonen. Ieder CV-sjabloon is met zorg samengesteld, zodat jij je nergens meer druk om hoeft te maken. De structuur, de layout en de opmaak is al bepaald. Jij hoeft alleen je eigen gegevens in te voeren en voilà: je hebt een goed CV om mee te solliciteren!

 

Dit is wat je krijgt

Zodra je het CV-sjabloon van jouw keuze hebt besteld in onze shop, ontvang je direct een e-mail met een link waarmee je je CV kunt downloaden naar je computer of laptop. Je kunt dus meteen na het downloaden aan de slag.

De download bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Het CV-sjabloon als .docx-bestand, zodat je zelf je CV kan maken in Word
  • Een bijpassend sjabloon voor je sollicitatiebrief
  • Indien nodig worden ook bijzondere lettertypes, grafieken en afbeeldingen meegestuurd
  • Een uitgebreide handleiding, waarin we je stap voor stap laten zien hoe je het CV-sjabloon kan invullen
 

Hoe kies je een goed CV-sjabloon?

Het is aan te raden om niet zomaar een CV-sjabloon te kiezen. Bedenk goed welke informatie je in je CV wil tonen. Ook de organisatie en de functie waarop je solliciteert, kunnen bepalend zijn voor de keuze van een CV-sjabloon.

 

Onderdelen op het CV-sjabloon

Bedenk ook goed welke onderdelen je in je CV wil opnemen. Wil je bijvoorbeeld een foto op je CV zetten? Kies dan een CV-sjabloon waar al een voorbeeldfoto in staat, zodat je die eenvoudig kunt veranderen naar je eigen foto. Wil je ruimte voor referenties of een persoonlijke introductie? Of heb je veel nevenactiviteiten ondernomen die je niet onvermeld wil laten? Dan is een CV-sjabloon met een zijbalk een goede keuze, zodat je de beschikbare ruimte op je CV ten volle kan benutten.

 

Type organisatie en functie

CV-sjablonen kunnen een heel creatief ontwerp hebben. Als je bij een conservatieve organisatie wil werken, is het wellicht niet zo’n goed idee om een uitbundig CV te versturen. Doorgaans kun je dan beter kiezen voor een iets minder uitgesproken CV. Hetzelfde geldt voor het type functie: solliciteer je bijvoorbeeld op een functie waarin het vooral om de inhoud gaat, dan kun je je afvragen of een heel bijzonder CV-sjabloon echt nodig is.

 

Je eigen persoonlijkheid

Als puntje bij paaltje komt is er eigenlijk maar één ding belangrijk: voel jij je prettig bij je CV? Is het een goede afspiegeling van je persoonlijkheid? Laat je je CV met trots zien? Grote kans dat je potentiële werkgever zich aangetrokken voelt tot jouw ‘eigenheid’ en zelfvertrouwen. Dus maak een mooi CV, ga lekker solliciteren en maak er -letterlijk- werk van!