CV-template laten invullen

Header CV-template invullen

CV-template laten invullen: zo werkt het

Kies je ervoor een CV-template te laten invullen, dan hoef je zelf niet je CV te downloaden en met Microsoft Word aan de slag te gaan, maar ontvang je jouw CV kant-en-klaar in je mailbox. Zodra je je bestelling hebt geplaatst en je huidige CV en profielfoto hebt opgestuurd, ontvang je jouw CV en eventueel sollicitatiebrief binnen 3 werkdagen per mail.

De kosten voor CV-template laten invullen

Het laten invullen van een CV-template kost € 59,95. Wil je er ook een bijpassend template voor je sollicitatiebrief bij, dan kost dit € 3 extra.

Voordelen van CV-template laten invullen

 • Bespaar tijd en moeite: ontvang jouw CV kant-en-klaar in je mail
 • Keuze uit opvallende, professionele CV-templates en CV-sjablonen
 • Je profielfoto wordt bijgesneden en in je CV gezet
 • Check op volledigheid van je contactgegevens
 • Spellingscheck
 • Je CV wordt aangeleverd in Microsoft Word en kan je dus zelf bewerken
 • Optioneel: voor slechts € 3 extra ontvang je ook een bijpassend template voor je motivatiebrief

Dit zijn de populairste CV-templates van dit moment:

Klanten geven ons gemiddeld een 9,5

 

Hoe onze klanten het CV laten maken ervaren

“Zeer mooi en snel gedaan en ik kon mijn eigen wensen doorgeven. Had ik dit maar eerder gedaan. De service is gebruiksvriendelijk en hierdoor het geld zeker waard.”

– Petra

“Dank voor jullie hulp en ondersteuning bij het maken van mijn curriculum vitae en vooral de hulp bij het tot in de puntjes in orde maken. Super, ik ben er erg blij mee.”

– Anita

“Goed geregeld. Het CV zag er goed verzorgd uit, precies zoals ik het wilde hebben.”

– Dennis

“Ik ben super tevreden met de service van Creatief-CV.nl. Binnen no time had ik een prachtig CV retour wat ik meteen al kan gebruiken. Het ziet er professioneel uit!”

– Els

CV-template invullen: wat is er nodig?

Een CV bestaat uit een aantal onderdelen. Om jouw CV-template in te vullen, dien je deze onderdelen bij ons aan te leveren.

Je huidige CV
Stuur het liefst een zo compleet mogelijk CV Hieronder zie je welke gegevens wij kunnen gebruiken als je bij ons een CV laat maken.

 • Contactgegevens: volledige naam, telefoonnummer, e-mailadres en adresgegevens. Optioneel: LinkedIn-profiel, geboortedatum, rijbewijs, nationaliteit.
 • Je werkervaring, per functie: functietitel, naam werkgever, begin- en einddatum. Optioneel: standplaats.
 • Je opleidingen, per opleiding: naam opleiding, opleidingsinstituut, begin- en einddatum. Optioneel: standplaats.
 • Optioneel: korte introductietekst, cursussen, hobby’s/interesses, competenties, talenkennis, softwarekennis, referenties.

Een goede profielfoto
Stuur je profielfoto bij voorkeur op als losse afbeelding, dus niet in Word geplakt. Dan blijft de kwaliteit namelijk behouden. Wil je weten hoe je een goede profielfoto maakt? Lees dan ons blog Foto op CV: ja of nee?.

Veelgestelde vragen over de invulservice

Wil je een CV-template laten invullen, dan begrijpen we best dat je er nog wat vragen over hebt. Hieronder vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over het invullen van onze CV-templates.

Hoe snel krijg ik mijn CV opgestuurd?
Als je ervoor kiest om een CV-template te laten invullen, dan ontvang je binnen 3 werkdagen nadat wij je betaling hebben binnengekregen je CV per mail.

Kan ik mijn CV straks zelf aanpassen?
Jazeker! Heb je een CV laten maken, dan sturen wij jou niet alleen een PDF, maar ook het Microsoft Word-bestand. Zo kan je je eigen gegevens later altijd nog bewerken.

Hoe ontvang ik mijn cv: in Word of als PDF?
We snappen dat het fijn is om meteen met je nieuwe CV aan de slag te kunnen, maar dat je ook de mogelijkheid wilt hebben om je CV later zelf nog aan te passen. Daarom sturen we je nieuwe CV zowel als Microsoft Word-bestand als in PDF. Wel zo makkelijk!

Hoe gaan jullie om met mijn privégegevens?
Als je door ons CV-sjabloon laat invullen, dan kan je ervan uitgaan dat wij uiterst zorgvuldig met jouw privégegevens omgaan. Niemand anders dan het team van Creatief-CV.nl heeft toegang tot jouw informatie. En we verkopen je gegevens al helemaal niet aan derden.
> Lees onze privacyverklaring

Naar de FAQ