CV-template ‘Kira’

15,95

Wil je een net CV wat ook weer niet té excentriek is? Dan is CV-template ‘Kira’ echt iets voor jou.

3 CV-templates voor de prijs van 1!
✓ Eenvoudig zelf aan te passen in Microsoft Word, ook de kleur
✓ Optioneel: template voor sollicitatiebrief (+ €3,-)

Maak hier je keuze:

Wil je een bijpassend template voor je sollicitatiebrief?
Wil je dit CV door ons laten invullen?
Clear selection

Productbeschrijving

Wil je een net CV dat ook weer niet té excentriek is? Dan is CV-template ‘Kira’ echt iets voor jou. Dankzij het gebruik van de pastelkleuren oogt het CV rustig en verzorgd. Het subtiele lettertype, dat toch net iets ‘anders dan anders’ is, draagt daar ook aan bij.
In dit CV heb je voldoende ruimte om veel informatie te kunnen plaatsen, zoals natuurlijk je werkervaring, opleidingen en contactinformatie (inclusief iconen), maar ook je competenties, skills en interesses.

Reviews

“Hele mooie duidelijke template. Super blij mee en ook mooi dat er een bijpassende sollicitatiebrief zit. Super tevreden!”
– Ashley

“Prima template met als grote voordeel dat je dit gewoon in Word kan bewerken, dus je hoeft niet in te loggen op een door de verkoper gehoste site (met als gevolg dat je in de toekomst je CV niet meer aan kan passen).”
– Eline

“Het is heel makkelijk om een CV via Creatief-CV aan te schaffen en binnen een paar minuten heb je het template al binnen. Je kan er dus direct mee aan de slag. Het template is gemakkelijk te bewerken, dus je kan het template aanpassen naar je eigen zin. Ik vind het CV-template Kira zo mooi omdat het een minimalistisch ontwerp is. Less is more.”
– Elise

Andere suggesties…

top
Ben jij al klaar voor een succesvolle sollicitatie?

Gebruik onderstaande code voor 10% korting op het downloaden van je CV-template:

      TEMPLATEKORTING10