LinkedIn advies

Een ijzersterk LinkedIn-profiel nodig?

Wil je solliciteren, maar is je LinkedIn-profiel helemaal niet up-to-date? Wil je online een goede eerste indruk maken, maar ben je niet thuis in de wereld van LinkedIn? Is je LinkedIn-profiel chaotisch en onoverzichtelijk, maar lukt het je niet om er orde in aan te brengen? Wil je één verhaal vertellen, zowel met je CV als op LinkedIn, maar weer je niet hoe? Geen nood, wij helpen je graag!

Als je gaat solliciteren, dan is het heel belangrijk dat je ook online vindbaar bent en professioneel overkomt. Een goede sollicitatie bestaat niet alleen uit een sterke sollicitatiebrief en een professioneel CV, maar zeker ook uit een uitstekend LinkedIn-profiel. Heb je die drie op orde, dan kan je sollicitatie haast niet meer stuk!

LinkedIn advies & invulservice

Wij helpen je graag met het (opnieuw) inrichten van je LinkedIn-profiel:

 • We vullen je LinkedIn-profiel volledig in op basis van je CV
 • We schrijven een goed persoonlijk profiel (ook wel summary genoemd)
 • We optimaliseren je LinkedIn-profiel voor zoekmachines door het gebruik van de juiste zoekwoorden
 • We personaliseren je LinkedIn-URL
 • We stellen je profielfoto en een passende omslagfoto in
Start aanvraag

Start je aanvraag voor het verbeteren van je LinkedIn-profiel:

  Naam

   

  E-mailadres

   

  Telefoonnummer

   

  URL van je huidige LinkedIn-profiel

   

  E-mailadres waarmee je inlogt op LinkedIn

   

  Tijdelijk wachtwoord voor LinkedIn


   

  Upload je CV

   

  Upload je profielfoto (optioneel)

   

  Zodra je klikt op de button 'Verstuur je aanvraag', word je doorgestuurd naar de pagina waar je kunt betalen. Maak je keuzes en klik dan op de button 'Bestel direct' om de betaling te starten. De rest wijst zich vanzelf! Zodra je betaling is ontvangen, krijg je een e-mail waarin je leest wat de volgende stap is.

   

  Klanten geven ons gemiddeld een 9,5

   

  Dit zeggen onze klanten over onze service:

  “De input van Creatief CV is erg waardevol en had ik zelf niet kunnen bedenken. De service en bereikbaarheid is uitstekend!”

  – Stephanie

  “Er werd snel actie ondernomen vanwege de deadline van een vacature waar ik op wilde reageren. Een aanrader voor iedereen die (weer) de arbeidsmarkt op gaat.”

  – Daphne

  “Dank voor jullie hulp en ondersteuning bij het maken van mijn CV en vooral de hulp bij het tot in de puntjes in orde maken van mijn definitieve versie. Ik ben blij met het resultaat.”

  – Anita

  “Het team van Creatief CV werkt en communiceert snel & efficiënt. Ze denken mee met de klant en adviseren op een vriendelijke manier. Aanrader!”

  – Irith

  LinkedIn-profiel inrichten: zo werkt het

  Als wij je LinkedIn-advies geven, dan gaan we als volgt te werk:
  1. Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in
  2. Je deelt met ons je (tijdelijke) inloggegevens van LinkedIn
  3. Na het versturen van het formulier word je direct doorgestuurd naar de betaalpagina
  4. We vragen je om aanvullende informatie over je carrière, ambities en drijfveren te delen via een digitale vragenlijst (gratis) of een telefonisch interview (+ € 50)
  5. Binnen 5 werkdagen heb jij een professioneel ingericht LinkedIn-profiel. We geven je natuurlijk een seintje wanneer we klaar zijn!
   

  Tijdelijk wachtwoord delen

  Om jouw LinkedIn-profiel in te kunnen richten, hebben we ook jouw (tijdelijke) wachtwoord nodig. Stel daarom een tijdelijk wachtwoord in waar wij gebruik van kunnen maken. Nadat we je LinkedIn-profiel geüpdatet hebben, kun je weer je eigen wachtwoord instellen. Je wachtwoord wijzigen doe je als volgt: klik rechts bovenin op het pijltje onder je profielfoto, klik onder ‘Account’ op ‘Instellingen en privacy’ en kies vervolgens voor ‘Wachtwoord wijzigen’.

   

  De kosten voor het verbeteren van je LinkedIn-profiel

  De kosten voor het optimaliseren van je Linkedin-profiel bedragen € 129,95 als je gebruik maakt van de digitale vragenlijst om ons van aanvullende informatie te voorzien. Het invullen van deze vragenlijst duurt 10-15 minuten. Als je de voorkeur geeft aan een kort telefonisch interview (± 10 minuten), dan komt daar een meerprijs van € 50 bovenop.

  Passende omslagfoto op LinkedIn

  Je omslagfoto op je LinkedIn-profiel zijn een van de eerste dingen die iemand ziet wanneer hij jouw profiel bekijkt. Hiermee kun je zeker de aandacht trekken! Op basis van jouw wensen, vakgebied en expertise maken wij een passende omslagfoto, zodat je zeker opvalt tussen de andere LinkedIn-profielen.

   

  Sterke introductietekst op LinkedIn

  Net zoals een persoonlijk profiel op je CV, kun je je ook op LinkedIn onderscheiden door middel van een goede introductietekst. Dit is een uitgelezen kans om jezelf kort en krachtig te profileren voor je nieuwe werkgever of opdrachtgever. Wij zorgen er op basis van je CV en overige informatie voor dat in deze Linkedin summary de essentie van jou als kandidaat direct helder is.

   

  Heb je nog geen LinkedIn-profiel?

  Heb je nog geen profiel op LinkedIn, dan kunnen wij er eentje voor je aanmaken. Dit doen we uiteraard met jouw eigen e-mailadres, zodat jij de eigenaar bent van je LinkedIn-profiel.

  Start aanvraag