LinkedIn advies:

doe een beroep
op onze expertise

Een ijzersterk LinkedIn-profiel nodig?

Wil je solliciteren, maar is je LinkedIn-profiel helemaal niet up-to-date? Wil je online een goede eerste indruk maken, maar ben je niet thuis in de wereld van LinkedIn? Is je LinkedIn-profiel chaotisch en onoverzichtelijk, maar lukt het je niet om er orde in aan te brengen? Wil je één verhaal vertellen, zowel met je CV als op LinkedIn, maar weer je niet hoe? Geen nood, wij helpen je graag!

Als je gaat solliciteren, dan is het heel belangrijk dat je ook online vindbaar bent en professioneel overkomt. Een goede sollicitatie bestaat niet alleen uit een sterke sollicitatiebrief en een professioneel CV, maar zeker ook uit een uitstekend LinkedIn-profiel. Heb je die drie op orde, dan kan je sollicitatie haast niet meer stuk!

LinkedIn advies & invulservice

Wij helpen je graag met het inrichten van je LinkedIn-profiel:

  • We vullen je LinkedIn-profiel volledig in op basis van je CV
  • We schrijven een goed persoonlijk profiel (ook wel summary genoemd)
  • We optimaliseren je LinkedIn-profiel voor zoekmachines door het gebruik van de juiste zoekwoorden
  • We personaliseren je LinkedIn-URL
  • We stellen je profielfoto en een passende omslagfoto in
Ik wil LinkedIn advies

Wil jij hulp bij het inrichten van je LinkedIn-profiel?

Neem contact op

LinkedIn-profiel inrichten: zo werkt het

Als wij je LinkedIn-advies geven, dan gaan we als volgt te werk:

  1. Vul het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in
  2. Na het versturen van het formulier kun je direct betalen; de kosten bedragen € 99,95
  3. We nemen na ontvangst van je aanvraag en betaling telefonisch contact met je op om je wensen en CV te bespreken, zodat we alle informatie compleet hebben om je LinkedIn-profiel in te richten
  4. Je deelt met ons je (tijdelijke) wachtwoord van LinkedIn
  5. Binnen 3 werkdagen heb jij een professioneel ingericht LinkedIn-profiel. We geven je natuurlijk een seintje wanneer we klaar zijn!

Tijdelijk wachtwoord delen

Om jouw LinkedIn-profiel in te kunnen richten, hebben we ook jouw (tijdelijke) wachtwoord nodig. Stel daarom een tijdelijk wachtwoord in waar wij gebruik van kunnen maken. Nadat we je LinkedIn-profiel geüpdatet hebben, kun je weer je eigen wachtwoord instellen. Je wachtwoord wijzigen doe je als volgt: klik rechts bovenin op het pijltje onder je profielfoto, klik onder ‘Account’ op ‘Instellingen en privacy’ en kies vervolgens voor ‘Wachtwoord wijzigen’.

Passende omslagfoto op LinkedIn

Je omslagfoto op je LinkedIn-profiel zijn een van de eerste dingen die iemand ziet wanneer hij jouw profiel bekijkt. Hiermee kun je zeker de aandacht trekken! Op basis van jouw wensen, vakgebied en expertise maken wij een passende omslagfoto, zodat je zeker opvalt tussen de andere LinkedIn-profielen.

Sterke introductietekst op LinkedIn

Net zoals een persoonlijk profiel op je CV, kun je je ook op LinkedIn onderscheiden door middel van een goede introductietekst. Dit is een uitgelezen kans om jezelf kort en krachtig te profileren voor je nieuwe werkgever of opdrachtgever. Wij zorgen er op basis van je CV en het telefonische interview voor dat in deze Linkedin summary de essentie van jou als kandidaat direct helder is.

Heb je nog geen LinkedIn-profiel?

Heb je nog geen profiel op LinkedIn, dan kunnen wij er eentje voor je aanmaken. Dit doen we uiteraard met jouw eigen e-mailadres, zodat jij de eigenaar bent van je LinkedIn-profiel. Telefonisch doorlopen we de stappen om een LinkedIn-profiel aan te maken, zodat wij daarna direct voor je aan de slag kunnen.

Ook je CV laten herschrijven? € 20 cashback!

Laat je ook je CV herschrijven? Dan ontvang je € 20 cashback op het inrichten van je LinkedIn-profiel. We zetten de inhoud van je nieuwe, herschreven CV op LinkedIn en letten daarbij ook op het gebruik van de juiste zoekwoorden. Je ontvangt de cashback binnen twee werkdagen.

LinkedIn advies aanvragen: start hier

Naam

E-mailadres

Telefoonnummer

URL van je huidige LinkedIn-profiel

E-mailadres waarmee je inlogt op LinkedIn

Tijdelijk wachtwoord voor LinkedIn

Upload je CV

Upload je profielfoto (optioneel)

Een korte introductie over jezelf

Ideeën voor de omslagfoto

Zodra je klikt op de button 'Verstuur je aanvraag', word je doorgestuurd naar de pagina waar je kunt betalen. Klik daar op de button 'Bestel direct' om de betaling te starten. Nadat wij de betaling hebben ontvangen nemen we altijd nog even telefonisch contact met je op voordat we aan de slag gaan.

Dit zeggen onze klanten over onze service:


De input van Creatief CV is erg waardevol en had ik zelf niet kunnen bedenken. De service en bereikbaarheid is uitstekend!

- Stephanie

Er werd snel actie ondernomen vanwege de deadline van een vacature waar ik op wilde reageren. Een aanrader voor iedereen die (weer) de arbeidsmarkt op gaat.

- Daphne

Dank voor jullie hulp en ondersteuning bij het maken van mijn CV en vooral de hulp bij het tot in de puntjes in orde maken van mijn definitieve versie. Ik ben blij met het resultaat.

- Anita

Het team van Creatief CV werkt en communiceert snel & efficiënt. Ze denken mee met de klant en adviseren op een vriendelijke manier. Aanrader!

- Irith

 

Lees alle reviews

Lees onze blogs over LinkedIn


14 supersterke LinkedIn headlines die direct opvallen

De LinkedIn headline is zoveel meer dan alleen je functietitel. Natuurlijk wil je goed vindbaar zijn op LinkedIn, maar dat betekent niet dat je LinkedIn headline saai moet zijn. Integendeel! Bekijk hier 14 voorbeelden van headlines die meteen de aandacht trekken.

» Lees verder

10 tips voor een perfect LinkedIn-profiel

Tegenwoordig is het hebben van een goed profiel op LinkedIn echt een must als je een nieuwe baan zoekt. Reken maar dat recruiters en potentiële werkgevers je naam Googelen als ze je CV ontvangen! In dit blog vind je 10 tips voor een perfect LinkedIn-profiel.

» Lees verder

De elevator pitch: maak een knallende eerste indruk

Een van de meest gevreesde onderdelen van het sollicitatiegesprek is het verzoek: “Vertel eens wat over jezelf.” Met de juiste voorbereiding heb je altijd een passend antwoord paraat. Lees hier hoe je een uitstekende elevator pitch schrijft.

» Lees verder

top