Mooi CV

Trek de aandacht met een mooi CV

Je CV wordt maximaal 9 seconden bekeken, blijkt uit onderzoek. Dat is alle tijd die je krijgt om indruk te maken. Een mooi CV kan je daarbij helpen. Mooie CV’s trekken de aandacht en zijn daarom heel belangrijk bij het solliciteren!

Wil jij een mooi CV, maar heb je geen zin of tijd om aan de ontwerptafel te gaan zitten? Hier kun je eenvoudig een mooi CV-template downloaden, waarna je je eigen gegevens makkelijk zelf kunt invullen in Microsoft Word.

De voordelen van onze CV-templates:

  • Professionele layout, makkelijk aan te passen
  • Eenvoudig bewerken in Microsoft Word
  • Keuze uit tientallen mooie CV-formats, van klassiek tot modern
Download een mooi CV

Dit zijn de populairste CV-templates van dit moment:

Klanten geven ons gemiddeld een 9,5

 

Dit zeggen andere klanten over ons

“Een nieuwe layout van je CV is echt supersnel en simpel geregeld met Creatief-CV.nl!”

– Erik

“Je kunt je CV helemaal naar wens aanpassen! TOP. Ik ben dan ook heel blij met het eindresultaat.”

– Claudia

“Mooie CV templates! Erg makkelijk te bewerken. Ben er erg blij mee.”

– Charissa

“Ik zag er al een tijdje tegenop, maar dankzij dit mooie CV-template was het super makkelijk.”

– Willemijn

Mooi CV downloaden: zo werkt het

Wil jij van solliciteren een feestje maken? Download dan een van onze mooie CV-templates. Je ontvangt binnen een paar minuten een downloadlink per e-mail, zodat je direct aan de slag kan!

 De download is inclusief:
  • Het CV-format als .docx-bestand, zodat je zelf je CV in Word kan maken
  • Optioneel: een bijpassend sjabloon voor je sollicitatiebrief
  • Eventueel de bijzondere lettertypes, iconen en grafieken die in je CV-sjabloon worden gebruikt
  • Een handleiding waarin we stap voor stap uitleggen hoe jij je CV mooi kunt opmaken
 

Mooi CV: zelf maken of laten maken?

Iedereen met enige kennis van Microsoft Word kan met onze CV-templates uit de voeten. Lukt het je toch niet, dan staan we natuurlijk altijd voor je klaar om een mooi CV voor je te maken. Je kunt namelijk altijd nog kiezen voor de CV-template invulservice.

Wil je niet alleen een mooi CV, maar ook een inhoudelijk goed CV? Laat ons dan je CV herschrijven. Zo weet je zeker dat je een verpletterende indruk maakt bij het solliciteren!

Bekijk alle CV-templates

Een mooi CV kiezen: waar let je op?

Een mooi CV is goed gestructureerd en netjes opgemaakt. Het is vooral belangrijk dat het CV bij jouw persoonlijkheid past. Daarom kun je bij ons een mooi CV-template in iedere gewenste stijl downloaden. Het is heel makkelijk om de lettertypes of kleuren op je CV aan te passen, zodat je CV helemaal aansluit bij jouw wensen!

Klassiek of modern CV?

Wat een mooi CV is, is natuurlijk heel subjectief. Iedereen heeft immers een andere smaak. Kies je voor een klassiek CV? Of wil je juist iets heel creatiefs, met opvallende illustraties of veel kleur? In onze shop is er voor ieder wat wils.

Kleur of zwart/wit?

Veel van onze klanten vinden een CV mooi als het een accentkleur heeft. Veel klanten kiezen voor de kleur blauw, omdat dit rust en professionaliteit uitstraalt maar toch iets spannender is dan het standaard zwart/wit.

Welke onderdelen op je CV?

Met alleen een mooi CV kom je er niet. Ook de inhoud is belangrijk! Daarom bevatten onze CV-formats veel verschillende onderdelen, zodat je alle informatie kwijt kunt op je CV. Je kunt zelf onderdelen op je CV weghalen of toevoegen, zodat je uiteindelijk echt een compleet, mooi CV hebt.