Hallo! Dit zijn wij:

Michelle Stapel

Elcke Tiemessen

Hoewel Creatief-CV.nl pas sinds 2016 bestaat zijn wij, Elcke en Michelle, al jarenlang actief met het maken van bijzondere CV’s. Inmiddels hebben we duizenden klanten van een opvallend CV voorzien. Daar zijn we trots op!

Het ontstaan van Creatief-CV.nl

2012 | Geen baan, wat nu!?

Misschien herken je het wel. Net afgestudeerd, vol energie, maar helaas: te weinig relevante werkervaring om snel aan de slag te kunnen. Ook ons is het overkomen. Maar die werkloze periode heeft ook veel moois gebracht: toen werd namelijk het zaadje voor Creatief-CV.nl geplant.

2012-2013 | Onze eigen creatieve CV’s

In de tijd dat we zelf een baan zochten, staken we onze CV’s regelmatig in een nieuw, creatief jasje. Niet alleen omdat we het leuk vonden om creatief bezig te zijn, maar ook omdat we niet geloofden in saaie, traditionele CV’s. Het is juist zaak om flink op te vallen en daar heb je een goed CV voor nodig! We kregen van recruiters en werkgevers veel positieve reacties op onze creatieve CV’s. We werden allebei meer dan eens uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek omdat onze CV’s direct de aandacht trokken. En met succes, want al snel kregen we allebei een baan aangeboden.

2013-2016 | Creatieve CV’s voor anderen

Michelle had haar eigen CV op haar persoonlijke website gezet en die was goed vindbaar in Google. Steeds vaker kreeg ze de vraag of ze voor anderen ook zo’n creatief CV wilde maken. De positieve reacties van onze klanten zorgden ervoor dat er via via steeds meer mensen bij ons aanklopten. Langzaamaan groeide het aantal klanten en werd het tijd voor een professionelere aanpak. En voilà: het idee voor Creatief-CV.nl was geboren!

1 juni 2016 | De lancering van Creatief-CV.nl

Samen hebben we bedacht hoe we onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen en hoe de website eruit moest komen te zien. Op 1 juni 2016 werd Creatief-CV.nl gelanceerd. We weten nog goed dat ons eerste CV-template verkochten, zo’n tof moment was dat. Sindsdien hebben we al vele duizenden klanten geholpen met een CV-template en met de inhoud van hun CV, brief of LinkedIn-profiel. Iedere dag weer gaan we vol energie aan de slag, zodat onze klanten vol vertrouwen hun sollicitatie tegemoet gaan. En dat verveelt nooit!

Keertje kennismaken?

We vinden het leuk om van je te horen! Stuur ons gerust een berichtje via ons contactformulier.

Neem contact met ons op