Hallo! Dit ben ik:

Michelle

Hoewel de website Creatief-CV.nl pas sinds 2016 bestaat, was ik daarvoor al jarenlang bezig met het maken van bijzondere CV’s. Inmiddels heb ik duizenden klanten aan een opvallend CV geholpen. Iets waar ik heel trots op ben!

Het ontstaan van Creatief-CV.nl

2012 | Geen baan, wat nu!?

Misschien herken je het wel. Net afgestudeerd, vol energie, maar helaas: te weinig relevante werkervaring om snel aan de slag te kunnen. Ook mij is het overkomen. Maar die werkloze periode heeft ook veel moois gebracht: toen werd namelijk het zaadje voor Creatief-CV.nl geplant.

2012-2013 | Mijn eigen creatieve CV’s

In de tijd dat ik zelf een baan zocht, stak ik mijn CV regelmatig in een nieuw, creatief jasje. Niet alleen omdat ik het leuk vond om creatief bezig te zijn, maar ook omdat ik niet geloofde in saaie, traditionele CV’s. Het is juist zaak om flink op te vallen en daar heb je een goed CV voor nodig! Ik kreeg van recruiters en werkgevers veel positieve reacties op mijn creatieve CV’s. Ik werd dan ook regelmatig uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, niet alleen vanwege de inhoud maar ook vanwege de opmaak. En met succes, want al snel kreeg ik een baan aangeboden als Content Marketeer bij een webbureau.

2013-2016 | Creatieve CV’s voor anderen

Ik had mijn CV op mijn persoonlijke website gezet en die was goed vindbaar in Google. Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik ook voor anderen zo’n creatief CV wilde maken. De positieve reacties van mijn klanten zorgde ervoor dat er via via steeds meer mensen bij mij aanklopten. Langzaamaan groeide het aantal klanten en werd het tijd voor een professionelere aanpak. En voilà: het idee voor Creatief-CV.nl was geboren!

1 juni 2016 | De lancering van Creatief-CV.nl

Op 1 juni 2016 werd Creatief-CV.nl gelanceerd. Ik weet nog goed dat ik mijn eerste CV-template verkocht, zo’n tof moment was dat. Sindsdien heb ik al vele duizenden klanten geholpen met een creatief CV-template, maar ook met uitgebreide informatie over hoe je een goed CV maakt, een krachtige sollicitatiebrief schrijft en een interessant LinkedIn-profiel opstelt. Iedere dag weer ga ik vol energie aan de slag, zodat mijn klanten vol vertrouwen hun sollicitatie tegemoet gaan. En dat verveelt nooit!

Keertje kennismaken?

Ik vind het leuk om van je te horen! Stuur me gerust een berichtje via het contactformulier.

Neem contact met mij op