Onze klanten zijn heel tevreden over de diensten die wij leveren! Lees onderstaande reviews maar eens.

 

Een paar dagen geleden heb ik bij Creatief-CV.nl een format CV en brief gekocht. Ik was een beetje sceptisch want bij mij gaat altijd wat mis met programma’s downloaden. Des te blijer werd ik van de eenvoud van de gedownloade documenten! Het aanpassen van de afbeeldingen ging super makkelijk en geen verspringende teksten of andere Word problematiek. Binnen een paar uur een top CV in elkaar kunnen zetten!

Heeft gekozen voor: downloaden van CV-template ‘Olivier’

– Hanneke

Super handig om hiermee een mooi CV te maken!

Heeft gekozen voor: downloaden van CV-template ‘Robyn’

– Noortje

Binnen 1 werkdag heb ik een CV die ik durf achter te laten bij potentiële werkgevers. Na mijn behaalde Master kan ik nu gerust ‘professioneel’ solliciteren. Top!

Heeft gekozen voor: laten invullen van CV-template ‘Thijs’

– David

Ik ben heel blij met mijn nieuwe CV. Het ziet er nu heel professioneel en verzorgd uit. De input van Creatief CV is erg waardevol en had ik zelf niet kunnen bedenken. De service en bereikbaarheid is uitstekend!

Heeft gekozen voor: CV herschrijven

– Stephanie

CV is snel en makkelijk te downloaden op de pc. Na betaling kreeg ik gelijk een mail met mijn CV, motivatiebrief en uitleg over hoe het te downloaden. Je kunt alles veranderen met Word.

Heeft gekozen voor: downloaden van CV-template ‘Isabel’

– Yljanne

Zeer tevreden! Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en input op basis van een telefonisch gesprek. Mijn uitgebreide feedback werd snel en accuraat verwerkt. Ook werd er snel actie ondernomen vanwege de deadline van een vacature waar ik op wilde reageren. Een aanrader voor iedereen die (weer) de arbeidsmarkt op gaat!

Heeft gekozen voor: CV herschrijven en sollicitatiebrief schrijven

– Daphne

Tegenwoordig is het super belangrijk om niet alleen een goede sollicitatiebrief te schrijven, maar ook om een mooie CV te hebben. Omdat het niet makkelijk is om op te vallen tussen de vele andere sollicitanten wilde ik extra opvallen. Daarom heb ik gekozen om een CV-template te kopen. Bij Creatief CV vond ik de template die helemaal bij mij past, stijlvol en creatief. En nu op naar die nieuwe baan!

Heeft gekozen voor: downloaden van CV-template ‘Nora’

– Agnes

Ik zag om me heen allemaal creatieve cv’s die mensen zelf hadden gemaakt met behulp van computerprogramma’s. Zelf had ik daar de tijd niet voor en niet de skills om zoiets moois te produceren. Zodoende kwam ik op deze site terecht en heb ik voor een mooi prijsje een heel net en creatief CV! Top! Daarnaast staat er op de site ook nog een heleboel goede sollicitatietips, heel bruikbaar.

Heeft gekozen voor: downloaden van CV-template ‘Elisa’

– Carlijn

Wat een geweldige toegankelijke site zeg! Staan prima templates op en ze bieden een uitstekende service. Ik ben benieuwd of deze CV template mij gaat helpen aan werk :-))!

Heeft gekozen voor: downloaden van CV-template ‘Alexander’

– Aad

Gisteravond een CV-sjabloon met opmaak voor een brief gedownload en vandaag alles al verstuurd naar de potentiële werkgever. De sjablonen zijn echt gebruiksvriendelijk en aan te passen naar eigen smaak. Ik ben erg tevreden met het resultaat, maar vooral over het gemak waarmee er met het sjabloon te werken was.

Heeft gekozen voor: laten invullen van CV-template ‘Hugo’

– Nienke

Een template besteld en binnen 5 minuten kon ik al aan de slag! Een fijne basis om mee aan de slag te gaan!

Heeft gekozen voor: downloaden van CV-template ‘Barbara’

– Naomi

Zo’n ruime keuzes uit CV-designs, dat ‘t weer moeilijk kiezen wordt in positieve zin. Vervolgens ervoor gekozen mijn CV in te laten vullen. Waarbij ik aangaf dat mijn profiel niet correct in mijn huidige CV stond, omdat ik er niet bekend mee was. Met de informatie die ik gegeven had is er een mooi opzetje voor mijn profiel gemaakt. Ik ben super blij en nu nog de potentiële nieuwe werkgevers… Creatief-CV.nl, hartelijk dank!

Heeft gekozen voor: laten invullen van CV-template ‘Johan’

– Nicole

Ik heb een CV gedownload die past bij de functie waar ik op wil solliciteren. Het CV meteen ontvangen in mijn inbox, met daarbij een heel pakket waaronder ook een gebruikershandleiding. Het CV is gemakkelijk aan te passen, erg vriendelijk in gebruik! Ik raad iedereen zeker aan hier een CV te downloaden. Ongeacht de ietwat hoge prijs, is het het meer dan de moeite waard!

Heeft gekozen voor: downloaden van CV-template ‘Glennis’

– Stephanie

Ik ben super tevreden met de service van Creatief-CV.nl. Binnen een paar uur heb ik een prachtig CV retour wat ik vandaag al kan gebruiken. Het ziet er professioneel uit! Dank je wel!! Ik beveel het iedereen aan.

Heeft gekozen voor: laten invullen van CV-template ‘Glennis’

– Els

Ik ben heel tevreden over mijn mooie, professionele, gebruiksgemakkelijke en betaalbare Elisa CV-template! Nooit meer stress over spaties en witregels!

Heeft gekozen voor: downloaden van CV-template ‘Elisa’

– Sabrina

Ik wist dat ik een ander CV wilde, ik heb op veel websites gekeken en toen zag ik de templates van Creatief CV. Ik moest zeggen dat ik eerst aarzelde om 25 euro te betalen voor een template voor een CV, maar ik besefte me dat je CV je visitekaartje is en je dit met een nieuwe baan weer terugverdient.
Ik ben zeer blij verrast met de uitgebreide uitleg en documenten die ik toegestuurd kreeg. Echt heel professioneel en makkelijk om het template te bewerken. Toen mij iets niet duidelijk was en ik een vraag instuurde, had ik binnen no-time reactie. Kortom, complimenten voor Creatief-CV!

Heeft gekozen voor: downloaden van CV-template ‘Barbara’

– Marieke

Snel en gemakkelijk een leuk uitziend CV. Goede oplossing als je snel iets opvallends wilt maar geen grafisch vormgever bent. Aanrader!

Heeft gekozen voor: downloaden van CV-template ‘Glennis’

– Sila

Omdat ik in het verleden steeds niet werd uitgenodigd voor gesprekken, besloot ik het over een andere boeg te gooien en zo kwam ik op Creatief VCV Ik heb gemerkt dat ik meer werd benaderd door werkgevers na aanschaf van een creatief CV-template. Het heeft mij maar 1 maand geduurd om tot de ideale baan te komen. Het maakt dus degelijk uit met wat voor een cv je solliciteert. De communicatie met Michelle verliep uitstekend en bij problemen helpt ze je graag.

Heeft gekozen voor: downloaden van CV-template ‘Florian’

– Prem

Mijn CV moest up to date gemaakt worden. Michelle heeft me hierbij heel goed geholpen. Ze heeft mij ook geholpen met mijn eerste motivatiebrief sinds lange tijd.

Heeft gekozen voor: CV herschrijven en sollicitatiebrief schrijven

– Frank

Michelle heeft voor mij een mooi CV gemaakt waarmee ik echt voor de dag kan komen. Ik ben laatst op gesprek geweest bij een bedrijf en kreeg een compliment voor mijn CV. De personeelsfunctionaris gaf aan dat mijn CV er echt uit sprong! Het valt niet mee om tussen de vele brieven en CV’s op te vallen maar met een CV van Creatief CV ben je toch weer een stap verder. Het document dat ik heb gekregen is eenvoudig aan te passen zodat je de CV naar de functie eisen kan opstellen.
Ik kan Creatief CV echt aanraden bij je stap naar een nieuwe/andere baan!

Heeft gekozen voor: laten invullen van CV-template ‘Nora’

– Babette

Geweldige ondersteuning ervaren bij de opmaak van mijn nieuwe CV. Doortastend en creatief met een geweldig eindresultaat! Een 10+ ervaring voor mij als klant.

Heeft gekozen voor: uniek CV-design laten maken

– Willeke

Erg tevreden met m’n CV. Het heeft een fris en modern design en toch een zakelijke uitstraling. Tot mijn verrassing werd het CV geleverd met de lettertype bestanden en de verschillende icoontjes.

Na m’n bestelling had ik nog een vraag en kreeg hierop snel een antwoord, kortom een aanrader als je op zoek bent naar een sjabloon voor je CV!

Heeft gekozen voor: downloaden van CV-template ‘Olivier’

– Alexander

Heb een hele vlugge reactie gehad en C.V. had ik erg vlug “in huis”. Ziet er heel mooi uit en valt goed op, maar wel op een mooie manier. Ben er gelijk mee aan de slag gegaan nu ik weer mijn baan ben kwijtgeraakt. Echt een aanrader, doen wat ze beloven!

Heeft gekozen voor: laten invullen van CV-template ‘Olivier’

– Annelies

Super makkelijk en gebruiksvriendelijk, met een snel en mooi resultaat!
Service ook heel goed. Ik had een probleem met de lay-out, maar dit is gelijk persoonlijk opgelost door Michelle.

Heeft gekozen voor: downloaden van CV-template ‘Elisa’

– Soozy

Erg tevreden. Zeer behulpzaam en heldere uitleg.

Heeft gekozen voor: laten invullen van CV-template ‘Elisa’

– Lizzy

Dit CV gebruik ik nu sinds 2015. Het heeft mij heel veel goede werkgevers opgeleverd. Ik hoor van heel veel mensen dat mijn CV er echt uit springt. Mijn dank is dus ook heel erg groot.

Heeft gekozen voor: uniek CV-design laten maken

– Jonita

Ik heb ervoor gekozen om een CV-template te kopen en hem zelf verder uit te werken. Uit een paar dingetjes kwam ik niet helemaal uit. Hiervoor heb ik gebeld en werd ik dezelfde avond nog geholpen! Er werd naar mijn zelf ingevulde CV gekeken en ik kreeg hele goede tips! Echt een goede service en zeker een aanrader!

Heeft gekozen voor: downloaden van CV-template Olivier

– Carly

Creatief-CV.nl heeft mijn cv professioneel en met oog voor detail aangepast van drie A4-pagina’s naar twee, met behoud van alle belangrijke informatie. De samenwerking met Creatief-CV.nl verliep soepel en snel.

Heeft gekozen voor: uniek CV-design laten maken

– Mirjam

Het team van Creatief-CV.nl werkt en communiceert snel & efficiënt. Ze denken mee met de klant en adviseren op een vriendelijke manier. Aanrader!

Heeft gekozen voor: uniek CV-design laten maken

– Irith

Michelle van Creatief-CV.nl is een creatieve grafische vormgever. Zij heeft mij snel en kundig van advies kunnen voorzien!

Heeft gekozen voor: uniek CV-design laten maken

– Marloes
 

Ik ben heel blij met de aanpassingen aan mijn CV. Ik kan nog altijd zelf makkelijk kleine tekstuele wijzigingen doen en stuur ‘m met gepaste trots rond! Het contact met Creatief-CV.nl was erg prettig, Michelle reageert zeer tijdig en ik beveel haar dan ook van van harte aan een ieder die een goed visitekaartje nodig heeft, in dit geval in de vorm van een CV.

Heeft gekozen voor: uniek CV-design laten maken

– Mirjam

Creatief-CV.nl heeft mij op een professionele wijze geholpen om tot een CV te komen die aansluit bij wie ik ben en waar ik voor sta. Zij hebben dit op een prettige manier gedaan waarbij gebruik gemaakt werd van mail en telefonisch contact. De makers bij Creatief-CV.nl hebben oog voor detail, stemmen goed af, doen suggesties en werken adequaat en snel. Ik heb de samenwerking hierbij als zeer prettig ervaren. Ook biedt Creatief-CV.nl service aan bij eventuele aanpassingen of vragen nadat het CV-format geleverd is.

Heeft gekozen voor: uniek CV-design laten maken

– Karin

Creatief-CV.nl maakt waar wat wordt beloofd. Zo prettig als zo’n partij aan een half woord voldoende heeft. Michelle heeft mijn CV-format omgebouwd in de juiste huisstijl en de goede bewoordingen. Een perfecte talent voor vormgeving én taal. Dankjewel Michelle, de eerste resultaten van mijn nieuwe creatieve CV beginnen binnen te komen.

Heeft gekozen voor: uniek CV-design laten maken

– Mieke

top